Česká Kamenice podruhé

Na základě ohlasů jsme navštívili Českou Kamenici podruhé. Nyní za účelem výroby videoklipu, který jsme celý pořídili mobilním telefonem. Opět jsme si zopakovali trasu Česká Kamenice, vyhlídkové místo u pozůstatku stožáru terče, pozůstatek samotný, vyhlídka na Jehle, Bratrské oltáře, vyhlídka Tell-Platte, vyhlídka Ponorka, skalní útvar Žába, přístřešek pod Jehlou a kolem koupaliště zpět.

Tuto trasu jsme popisovali již v tomto příspěvku v článku z 11. března 2020. Naše původní fotografie pocházely dílem z roku 2018 a 2019 a tak jsme se rozhodli, vše občerstvit. Důvody jsme měli dva. Jednak nejvíce reakcí od vás na původní příspěvek (na Instagramu i zde), druhak v rámci nácviku práce s video střižnou jsme potřebovali i video materiál, nejen fotografie.

Jak se nám to povedlo? To posuďte sami. Záznamovým médiem byl mobilní telefon jak jsme již uvedli, který jsme neměli vybaven stabilizátorem. Foto i video tedy vznikalo opravdu jen a jen na telefonu, testovali jsme naše technické vybavení. Video je naší druhotinou :). Tak uvidíme, zda se vám to bude líbit.

Bratrské oltáře

Byl hezký den, cestu důvěrně známe a současná situace v Česku dovoluje fotit a filmovat bez lidí. Zvukovou stopu videa jsme museli odebrat, protože zvuk motorové pily samovýrobců, nebo zadýchanost obsluhy techniky byste ve videu asi slyšet nechtěli 🙂 a tak i v budoucnu plánujeme, že budeme naše klipy podbarvovat instrumentální hudbou.

Fajn den turisté a připravujeme i další videa. Tak pěkné dny a na viděnou zase příště!

Facebooktwitteryoutubeinstagramby feather
Facebooktwitterby feather
Příspěvek byl publikován v rubrice CHKO Lužické hory, Ústecký kraj, Videotrasa se štítky , , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.