Neaprílová informace :)

Vážení přátelé,

po dobu své existence, od 17.2.2020 do dneška, jsme kladli důraz na plnění tohoto prostoru tipy na výlet, aby náš návštěvník zde něco našel. Být stránkami bez obsahu, nebo zde napsat na stránkách se pracuje, by pro nás znamenalo, že se sem náš návštěvník horko těžko vrátí.

Pamatujte: zelená turistická značka označuje místní trasy

A tak jsme vám rozdali celkem 45 tipů na výlet a mnoho obrazového materiálu jak sem na tyto stránky, tak na náš Instagramový účet. Nyní je na čase zvolnit. Webovské vyhledávací a indexační služby nejsou na takový nápor připravené a ony prostě nestíhají generovat odkazy na náš obsah, který zde nabízíme.

Pamatujte: žlutá turistická značka označuje krátké trasy, spojovací cesty, zkratky

Za měsíc a půl jsme dosáhli toho, že pokud v celosvětových vyhledávačích typu Bing, Google zadáte termín „pěšky po Česku„, naleznete nás již na první straně nalezených odpovědí, což je nemalý úspěch. Vzhledem k tomu, že se orientujeme výhradně na Českou republiku, a tam tak silní nejsme, následující období bude právě proto u nás obdobím změn.

…a tady si můžete vybrat i červenou, tedy dálkovou nebo hřebenovou trasu

Dále jsme si všimli, že každodenní obsah fotografií na našem instagramovém účtu pravděpodobně některé sledující „otravoval“ nebo nebyl tolik zajímavý, a někteří odběratelé se od nás odhlásili. I na toto se chceme zaměřit, proto vám oznamujeme tento souhrn změn, které do odvolání nastanou.

Změny od 1.4.2020:

  • Instagram – zlepšení marketingu, videa, foto
  • Náš kanál na Youtube – plnění kanálu
  • tipy na výlet max. 1-2 týdně na těchto stránkách
  • budování komunity na Facebook stránce a skupině
  • zaměření na české vyhledávače typu Seznam, Centrum atp.
  • další (z hlediska strategie neveřejné) činnosti pro vylepšení „české části“ Internetu

Děkujeme za pochopení!

Facebooktwitteryoutubeinstagramby feather
Facebooktwitterby feather
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality se štítky , , , , , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.